Watford hyväksyy Adam Bogdanin lahjan murtumasta Liverpoolin voittoon

Odion Ighalo auttoi Watfordia ampumaan Mestarien liigan ottelunsa kattavalla voitolla Liverpoolin joukkueella, joka on myöhässä pöydän keskellä. Se ei ole lause, joka todennäköisesti on syntynyt kauden alussa, mutta tämä ei ole tavallinen kausi ja Watford ratsastaa aallon tämän arvaamattomuuden. Jürgen Klopp vihainen Liverpool reaktio jälkeen Watford tappion Lue lisää

Quique Sánchez Floresin joukkue rekisteröi neljännen peräkkäisen voiton nostaakseen neljään neljään pisteeseen ja tämä oli heidän ensimmäinen tärkeä päänahkansa siitä, mistä on tullut unohtumaton kausi heille.

Päällikkö oli tehnyt Premier Liigan selviytyminen etusijalle ja jopa ylivoimaisen seurauksena mahdollisesti parhaasta tuloksesta klubille Graham Taylorin vuosien jälkeen, hän toisti kutsun “kiinni suunnitelmaan”.Hänet varoitti, että se olisi “hyvin, erittäin huono asia”. Mutta tämä oli juhlavauhti Watfordin tukemiseen, räikeästi nauttimiseen ja jos heidän neljän parhaan mahdollisen näkemyksensä ei ole liioiteltua, niin mahdollisuudet ovat olleet melko suurempia kuin yksinkertaisesti ylläpitää ylhäältä tulevaa asemaa.

Ighalo lisäsi Nathan Akén avaajaa 11. ja 12. maalipelissäan ja kun hän oli korvasi myöhään, hän lähti ukkospalkintoon. Kotiyleisö, joka joutuu puristamaan itseään, oli ilmoittanut etukäteen bannerin, joka kunnioitti klubin omistajia, Pozzo-perheen.

“Joten tässä on sinulle Pozzo-perhe. Watford rakastaa sinua enemmän kuin sinä tiedät “, se lukee, riffaa vanhasta Simon ja Garfunkel lyriikistä.Hertfordsharen osassa on varmasti rakkaus.Watforfin yksinkertainen kaava jättää Jürgen Kloppin etsimään ratkaisuja Lue lisää Liverpoolille oli iltapäivällä unohdettava ja se yhdisteli äskettäisiä pettymyksiä Newcastlen Unitedia ja Länsiä vastaan Bromwich Albion, josta he olivat ottaneet vain yhden pisteen. Watford heitti kaikki alusta lähtien ja heitti heidät virheisiin, ja kun he olivat lopettaneet varhaisen purskeensa, heillä oli kaksi maalia ylös ja hallintaan.

Sävy asetettiin Ighalolla ja Troy Deeneyllä, niin lihaksikkaita, harrying esiintyjiä, ja oli selvää Martin Skrtel ja Mamadou Sakho olisi epämiellyttävä iltapäivä. Skrtel kesti 41. minuuttiin, kun hänet pakotettiin lihasvaurioilta.Watford voitti niin monta kaksintaistelevaa kaksintaistelua.

Avajaistarjous oli läsnä ja se tuli lahjaksi Adam Bogdanin, Liverpoolin maalivahdin, joka teki Premier League debyyttinsä klubissa loukkaantuneen Simon Mignoletin paikka. Bogdan pudotti Ben Watsonin nurkkaan, ja kun hän palasi takaisin hänelle, Aké nappasi hänet ja pakotti kotiin. Se oli Chelsean puolustajan ensimmäinen lautabonus.

Bogdan väitti, että hänellä oli kaksi kättä palloa ennen kuin Aké ryöstivät hänet, ja kun puolen tunnin välein oli tauko, hän pystyi nähdään keskustelussa erotuomarin, Mark Clattenburgin kanssa. Liverpoolin johtaja Jürgen Klopp myöhemmin väitti, että se oli ollut virhe. Mutta Bogdan ei ollut vakuuttunut eikä ollut varma, että hänellä oli pallo hänen hallinnassaan.Facebook Twitter Pinterest Liverpoolin johtaja Jürgen Klopp sanoo olevansa pettynyt mutta päättäväinen voiton jälkeen.

Aké oli voittanut vasemmalla kulmalla pelkkä pysyvyys ja Watfordin suorituskyky kohosi hyveellisyydellä. Toinen tavoite oli täynnä sitä myös, kun ei-stop-Deeney voitti pallon Lucas Leivalta ja lähetti sen ylhäältä Ighalolle ajaa.

Suorassa taistelussa Skrtelin Liverpoolin puolustajan kanssa, aluksi katseli suosikki. Mutta Ighalo lihaksistui ja kun pallo räjähtää leveästi, hän reagoi nopeimmin ja sai kehon muodon oikein ennen kuin koukkaisi alhaisen laukauksen kauemmas kulmaan. Klopp koki pyörryttävän tuulen häirinnyt Skrtelin mutta hän oli suurempia valituksia, lähinnä hänen ryhmänsä kollektiivista reaktiota avaavan päämäärän myöntämiseen.Hänen häirintään Liverpool ei onnistunut pelata yksinkertaista peliä hän halusi, ja he olivat toiseksi parasta, varsinkin ensimmäisellä puoliskolla, jolloin Watford olisi voinut saada enemmän pisteitä. Bogdan oli pari enemmän hermostunut hetkiä, kun hän teki pienen säästää kieltää José Manuel Jurado.Watford pitää sen kompakti puristaa hengiltä Klopp n hämmentävä kokoonpanolla Lue lisää

Kotiyleisö mylvi hyväksyntänsä jokaiselle lohkon ja haaste ja siellä oli raikuvat suosionosoitukset, kun Almen Abdi liukunut nick pallo pois Adam Lallana vuonna 33. minuutti, joka heijasti sidos joukkue ja seisoo jotka Flores on työskennellyt perustaa.

Klopp oli aloittanut Roberto Firminon 4-3-3-muodon kärjessä, mutta hän vaihtoi asioita Skrtelin loukkaantumisen jälkeen lähettämällä Divock Origi-pelin.Oli mielenkiintoista, että Klopp esitteli Origi Christian Benteken edellä, joka oli pudonnut aloituslinjasta. Benteke lopulta tuli Jordon Iben kanssa 74. minuutilla, mutta se ei ollut päivä missään Liverpoolin hyökkääjänä.

Vierailijat eivät olleet juuri alkupuoliskolla, mutta heillä oli selkeämpi mahdollisuus jakson jälkeen. Alberto Moreno ja Origi välkkyivät heti, Lallana läpäisi ylätunnisteen ja Jordan Henderson sai Akén paremman, ennen kuin näki Heurelho Gomesin kärsivän laukauksesta.

Mutta Watfordilla oli enemmän omia Bogdanin kanssa kieltää Ighalon yksi-on-one. Ighalo ansaitsi viimeisen sanaakaan, ja hän sai sen, kun korvaava Valon Behrami ristissä oikealta. Watfordin miehen tällä hetkellä haudattiin otsikko lähietäisyydeltä.