Bet365 tarjoaa palveluitaan, kuten vedonvälitystä ja muita tuotteita, kuten kasinoa tai pokeria, myös puhelimissa ja taulutietokoneissa mobiilisovelluksen välityksellä. Siten sinulla voi olla vedonvälittäjäsi käden ulottuvilla kaukana tietokoneesta!

Bet365 mobiiliversiota voidaan käyttää laitteissa, joissa on seuraavat käyttöjärjestelmät:

iOS (iPhone, iPad)
Android
BlackBerry
Windows Phone

Puhelimien ja taulutietokoneiden käyttäjille, joiden laitteessa on IOS- tai Android-käyttöjärjestelmä, on tarjolla erityinen vedonlyöntisovellus, joka mahdollistaa huomattavasti enemmän toimintoja kuten mm. urheilutapahtumien livekatselun bet365-playerissä.

Tämä ei merkitse sitä, että henkilöillä, joilla on Blackberryn tai Windows-käyttöjärjestelmän laitteet, ei ole pääsyä vedonvälittäjän tarjontaan. Siksi heille on valmistettu tavallinen mihinkään sovellukseen tukeutumaton Internet-sivu perustoiminnoilla kuten urheiluvedonlyönnit, livetulokset tai oman tilin hallinta (talletukset/nostot).

Yksinkertaisin tapa bet365-sovelluksen lataamiseen on kirjoittaa Internet-hakukoneeseen Internet-osoite bet365.com ja toimia sovelluksen asentamista koskevien ohjeiden mukaan.
Pelaajat, joilla on iPhone tai iPad, voivat hakea Bet365-mobiilisovellusta omasta App Storesta

Jotta Blackberryn ja Windows-käyttöjärjestelmän puhelinten käyttäjillä olisi pääsy bet365-mobiiliversioon, täytyy ainoastaan mennä vedonvälittäjän sivustolle Internet-selaimessa.

Kun meillä on jo puhelimessamme Bet 365-sivustolta ladattu sovellus, saamme pääsyn vedonvälittäjän koko tarjontaan. Siten voimme luonnollisesti asettaa vedon otteluista, mutta meillä on myös pääsy suoriin lähetyksiin. Eli voimme joka paikassa katsella kaikkia meitä kiinnostavia otteluita suorana lähetyksenä. Vedonlyöntimahdollisuus matkapuhelimesta on monilla vedenvälittäjäyrityksillä. Mutta vain erittäin harvat antavat mahdollisuuden katsoa suoria lähetyksiä.