Sheffield keskiviikko thrash kamppailee Wolves 4-1 loppuun winless aikavälillä

Sheffield keskiviikkona tuli takaa Hillsboroughissa voittamaan Wolves 4-1 -mestaruussarjan, joka päättyi viiden pelin voittoon ilman voittoa. Tulos jättää Wolves 17: n liigassa, jossa on vain yksi voitto kahdeksasta viimeisestä ottelusta. Jalkapalloiliitto: ajatuksesi Lue lisää

Vaikuttava Fernando Forestieri teki maalin kahdesti Daniel Pudililla ja Gary Hooperilla Benik Afobe-rangaistus oli laskenut Wolvesin eteen.

Keskiviikon maalivahti Keiren Westwood joutui varoittamaan vaaraa varhain, kun Afobe murtautui alueelle ja lähti linjaa ottelemaan pallon.Heidän omat mahdollisuutensa putosivat Forestieriin, jonka Carl Ikeme pelasti helposti yrittäen.

James Henry huokailui hieman vierailijoille ja Kevin McDonald oli ammuttu estetty ennen kuin Wolves otti johdon Afobe’n 16- joka oli palkittu kun Matt Doherty loukkasi Ross Wallace.

Keskiviikko tasoitti luontoaan neljä minuuttia myöhemmin, kun Forestieri muutti sen jälkeen, kun Lucas João meni alas alueelle Wolves-kapteenin, Danny Batthin .

Forestieri laittoi kotipuolensa edessä ja lyö Ikemea taipuisaan laukaukseen sen jälkeen, Carlos Carvalhalin puolelta oli myös mahdollisuus lisätä heidän joukkojaan ennen välejä.

Ikeme pelasti João ja Forestieri ennen pallo putosi Wallaceen, joka laittoi seurannan laajan, ja João myös testasi Ikemea a .

Forestieri ampui suoraan Ikemeen toisella puoliajalla jo ennen keskiviikkoa, kun oikeanpuoleinen ristiinmenon poikkesivat vain Pudilista, joka voitti Ikeme mitattu laukaus alueen reunasta tunnissa.

Kun vastustajat näyttävät yhä haavoittuvimmilta, keskiviikko meni etsimään neljää tavoitetta.Kun Ikeme lähti ulos alueeltaan, Forestieri oli vartioimattomalla verkollaan nähtävästi, mutta Italian kiihdytysvoima terävästä kulmasta meni melkein palkin yläpuolelle. Middlesbrough helpottaa Brightonin ohi venyttää mestaruustason huippua Lue lisää

Barry Bannan oli seuraavaksi yrittää onneaan ja ampui pitkän kantaman vaivaa.

Forestieri sai lisää mahdollisuuksia päätyä hattutemppuunsa, ampui leveäksi ja hyppäsi oikealle puolelle Wolves lähti lähelle vetää maalia takaisin, kun Ethan Ebanks-Landell näki otsikonsa tyhjentyneen Jack Huntin riviin ennen kuin Hooper teki pisteen 90. minuutista, kun sijainen Atdhe Nuhiu luiskahti pallon lähelle alueelle.