Real Madridin Gareth Bale osuu yhdeksän miehen Rayo Vallecanoon 10-2-reitillä

Real Madrid suljettiin Barcelonan ja Atlético Madridin kahden pisteen sisällä, kun Gareth Bale auttoi ensimmäisiä neljää maaliaan purjehtimassa yhdeksän miehen Rayo Vallecanon 10-2: n purkamisesta. Lionel Messi ja Luis Suárez Barcelonassa Club World Cupin otsikko Lue lisää

Todellakin mullistui viime viikonloppuna Villarrealista 1-0: n tappion takia Karim Benzemalla hattutempun ja Cristiano Ronaldon kanssa kahdesti mutta ei alunperin se kaikki omalla tavallaan Bernabéussa.Jotkut tyytymättömät kotijuhlat taas nuhtivat, kun he putosivat 2-1 taakse huolimatta Danilo-lakkoon kolmannen minuutin aikana.

Kuitenkin, kun Rayo menetti Titoon suoralle punaiselle kortille, Toni Kroos 14. minuutilla ja Jose Raúl Baena toiselle varaukselle 15 minuuttia myöhemmin Real nopeasti palautti lyijyn ja meni 4-2 eteenpäin puolipäivällä.

Bale oli tasoittunut 2-2: lla otsikko, Ronaldo iski paikalle viisi minuuttia myöhemmin, kun Baena oli saanut toisen keltaisen kortin ja myönsi rangaistuksen virheestä Sergio Ramos ja Bale läpäissyt ja ajoi pallo alas nurkkaan neljä minuuttia ennen taukoa.

Kahdella miehellä vähemmän, Rayolla oli vain vähän mahdollisuuksia todellisia hyökkäyksiä vastaan ​​ja Benzema teki sen 5-2 ennen kuin Ronaldo lähti James Rodríguezin ristiin 53. Portugalissa eteenpäin Bale hänen hattutempunsa ja Walesin kansainvälinen valmis hänen ensimmäinen neljäs-tavoite haul tap-in kaksinkertaistaa hänen La Liga tavoitteet t hän kausi kahdeksaan. Benzema teki sen 9-2 ja Real iski kaksinkertaiset luvut, kun Ranskan kansainvälinen sijoitti kolmasosa viimeisellä hetkellä.Se oli kolmas kerta Real on voittanut 10 maalia La Liga-pelissä ja ensimmäiset, kun he lyötiin Elche 11-2 vuonna 1960.