Venäläinen brändi 1xbet on jo pidemmän aikaa ollut tärkeä tekijä vedonvälityksen markkinoilla. Erittäin laaja vedonlyöntivalikoima, varsinkin live-vetojen osalta (keskimäärin yli 500 live-tapahtumaa) saavat aikaan sen, että 1xbet pyrkii johtavaksi toimijaksi vedonvälittäjien joukossa. Huomionarvoinen on myös 1xbet-sovellus matkapuhelimelle, koska sitä ei ole tarkoitettu pelkästään Android- ja iOS-järjestelmille vaan myös Windows Phone-järjestelmälle, mikä on harvinaista, kun sitä verrataan kilpailijoiden tarjontaan.

1xbet

1xbet mobilella on kaikki ominaisuudet, jotka puhelinsovelluksella tulee olla – käyttö on hyvin intuitiivinen ja selkeä ja siinä on optiopaketti, joka ei esiinny tietokoneiden näytöissä näkyvässä versiossa. 1xbet mobiilisovelluksen ansiosta meillä on mahdollisuus asettaa vetoja erilaisille tapahtumille käytännössä joka paikasta maailmalla, missä kulloinkin olemme.

Vetojen ohella meillä on mahdollisuus suorittaa 1xbet mobilen kautta maksutapahtumia – tehdä talletuksia ja nostoja ja mikä tärkeää katsoa hyvälaatuisia striimauksia käynnissä olevista otteluista tai selata tilastoja. On myönnettävä, että live-urheilutapahtumien videoesitysten määrä on valtava eikä jää millään tavalla jälkeen muiden vedonvälittäjien parhaasta tarjonnasta. Erittäin positiivisesti yllättävää on ennen kaikkea mahdollisuus asettaa veto alhaisimpien sarjatasojen ottelujen tuloksista. Vaikka asutkin pienellä paikkakunnalla, on erittäin todennäköistä, että löydät 1xbetin tarjonnasta jonkin paikallisen jalkapallo- tai koripallojoukkueen, jonka kannattaja olet.

Usein tapahtuu, että 1xbetin tarjoamat kertoimet ovat paljon korkeammat, kuin muilla vedonvälittäjillä. Poikkeuksellisen laaja on myös kulloisenkin tapahtuman ”sortimentti”, varsinkin silloin, kun kyseessä ovat suosituimmat liigat tai urheilutapahtumat. Kiinnostavaa on, että 1xbetissä voit yhdistää yhdellä kupongilla useita vetoja tiettyyn tapahtumaan, kuten esim. maalien määrä, kulmapotkujen määrä tai keltaisten korttien määrä. Erittäin hieno vaihtoehto on myös 1xbet-mobiiliversiossa ns. “cash out”. Se on toiminto, jonka ansiosta voimme lopettaa vedon ennen jonkin tapahtuman päättymistä sillä hetkellä ehdotettujen rahallisten ehtojen mukaan.

Usein intuitio kertoo meille ottelun kuluessa, että meille tietyllä hetkellä myönteinen tilanne ei voi kestää loppuvihellykseen asti – silloin kannattaa käyttää “cash out” optiota ja tyytyä alhaisempaan mutta taattuun voittoon. Tilanteessa, jossa meillä on tarve siirtää rahaa 1xbetissä olevalle tilillemme, myös puhelinsovelluksen välityksellä, meillä on käytettävissä todella runsas valikoima erilaisia välittömän talletuksen maksumenetelmiä. Oleellinen asia on myös yhteys 1xbetin tukeen. Tällöin tavallisten vaihtoehtojen, eli puhelinkeskustelun tai sähköpostiviestin lisäksi, meillä on mahdollisuus keskustella live-chatissa, huomio – 24 tuntia vuorokaudessa! Joten, jos meillä on kysymyksiä, epäilyksiä tai teknisiä ongelmia, ystävällinen 1xbet-tuki auttaa meitä mihin aikaan tahansa päivällä ja yöllä.

Markkinoilla on yhä enemmän vedonlyöntialustoja, joiden avulla voimme pelata kasinossa tai lyödä vetoa kilpailuista. Valinta on vaikea, koska jokainen houkuttelee jollakin mielenkiintoisella asialla saadakseen mahdollisimman suuren asiakasmäärän. Siksi kannattaa kokeilla siellä ja täällä ja nähdä, mitä voi voittaa. Viimeksi tarkistimme 1xbet-alustan, joka on saanut verkossa ihmisiltä sekalaisia mielipiteitä. Siksi siitä kannattaa kertoa muutama sana, jotta voisitte itse vakuuttua, kannattaako.